Garanti

Vi vill att du som kund ska ha möjlighet att undersöka de produkter du köpt ifrån oss. Därför ger vi dig 30 dagar Nöjd-Kund-garanti. Har du för avsikt att utnyttja garantin önskar vi att du meddelar oss så snart du kan, dock senast inom 30 dagar från att produkt erhållits. För att vi ska kunna godkänna din retur i enlighet med Nöjd-Kund-garanti måste vissa kriterier vara uppfyllda.

För B2B gäller öppet köp för beställningar på upp till tre identiska produkter. Är du intresserad av större beställningar rekommenderar vi att du beställer ett prov och testar innan du beställer större volymer.

Om varan är undersökt mer än vad som anses tillräckligt och/eller är skadad, har vi rätt att göra en värdeminskning på upp till 100 %. Alla eventuella tillbehör, instruktionsböcker, etc. måste finnas med vid returen. Tänk på att emballera varan väl. Originalförpackningen är alltid det bästa skyddet. Ha ingen tejp eller annat som förstör originalförpackning som ska vara packad i en ytterkartong vid försändelse till oss. 

Kontakta info@canaan.studio för mer information. Kreditering eller återbetalning sker normalt inom 10 bankdagar efter godkänd retur.

 OBS!!! Vår Nöjd Kund Garanti gäller vid köp av en enskild produkt. Det innebär att om du köper flera produkter av samma färg eller en kombination av färger, kommer garantin att gälla endast för den första produkten som används. Vi strävar efter att du ska vara helt nöjd med din Magic Hair-upplevelse, och vår garanti är utformad för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat med vår produkt.

100 Dagar Öppetköp.

Vi har en 100-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 100 dagar efter att du mottagit din vara att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du mottog den, oanvänd, med etiketter och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller inköpsbevis.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på info@canaan.studio. Observera att du behöver kontakta oss för retur adress

Om din retur godkänns skickar vi dig en returfraktetikett samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för alla returfrågor på info@canaan.studio

Vår öppetköp gäller vid köp av en enskild produkt. Det innebär att om du köper flera produkter av samma färg eller en kombination av färger, kommer garantin att gälla endast för den första produkten som används. Vi strävar efter att du ska vara helt nöjd med din Magic Hair-upplevelse, och vår garanti är utformad för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat med vår produkt.